"stylesheet"/>


Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Pregons

PREGONS OCTUBRE 2016

31/10/16

1. L'Ajuntament comunica a les persones interessades en assistir al ple ordinari, que es realitzarà el proper dijous dia 03 de novembre a les 20:00 a la sala d'actes de l'ajuntament.

28/10/16

1. Es comunica que el proper dilluns dia 31 d'octubre, l'oficina de la cooperativa estarà tancada.

2. Dimarts dia 01 de novembre no hi haurà recollida d'escombraries. El vidre es recollirà el dimecres.

3. Ha mort Asusena Inglada Escoda, a l'edat de 86 anys, està al tanatori Pellisa de la Ribera. L'enterrament serà demà dissabte a les 11 del matí a l'esglèsia Parroquial de Sant Bartomeu. Asusena Inglada Escoda descansi en pau.

4. Actes Setmana Cultural :

Divendres 28 d'Octubre.

19:00h.  A la sala d'actes del casal inaguració de la XXIVa Setmana Cultural i exposició de treball de Ferro forjat del Sr. Rafael Esteruelas.

Exposició del projecte Animalades de l'Escola Onze de Setembre.

A continuació a la sala teatre del Casal "Històries i valors del costat de casa", a càrrec del Sr. Torni Orensanz, periodista, guionista i escriptor.

DISSABTE 29 D'OCTUBRE

12:00 H. Animació infantil " La Castanyera i la Tardor"...

19:00 h. "Què cal saber per ser un bon boletaire?" A càrrec del Sr. Enric Gràcia.

24:00 h. A la sala del cafè música i ball amb el Dj. Xasa.

DIUMENGE 30 D'OCTUBRE.

12:00 h. Al centre de dia "Taller de Robòtica educativa".

17:00 h. A la Sala teatre del casal "Masterclass de la dança del ventre".

17:45 h. Petita demostració, per a tots els públics de la dança a càrrec de la professora de ball Lluïsa Martín.

20:00 h. Cinema amb la pel.lícula MAX.

DILLUNS 31 D'OCTUBRE.

19:00 h. Conferència. " El drama dels refugiats. Què està passant a la Mediterrània?" A càrrec d'Anna Palou, periodista i Mercè Folch, periodista.

22:30 h. Concert. Cançons d'un país. Per Charo Tris.

Al finalitzar panellets, castanyes i vins per tothom. Feliç Castanyada.

DIMARTS 01 DE NOVEMBRE.

19:00 h. Espectacle musical amb Idolls Puppets Ressurrection.

CLOENDA DE LA SETMANA CULTURAL.


5. La comunitat de Regants del pantà dels Guiamets comunica als socis que es varia l'horari de reg,  passa a ser dilluns i dijous de 10:00 a 13:00 h. Disculpin les molèsties.


27/10/16

1. El Casal comunica que avui dijous es farà cine-fòrum,a les 20:30 h. , es projectarà la pel.lícula "The Witch".

25/10/16

1. La Comunitat de Regants del Pantà dels Guiamets, comunica als seus socis que el nou horari de reg a partir d'avui dimarts dia 25 d'octubre i fins nou avís , es regarà dilluns i dijous de 18:00 fins 21:00 h.

2. Es comunica als socis de la cooperativa que tinguin ametlles per entrar, que ho comuniquin al celler abans del divendres dia 28.

24/10/16

1. El camí dels argatans estarà tallat al trànsit per obres, el dilluns dia 24, el dimarts dia 25 i divendres dia 28, el dimecres i dijous es podrà transitar amb precaució.

2. Es comunica que aquesta setmana el cementiri estarà obert tots els dies.

21/10/16

1. Unió de Pagesos de Catalunya convida els pagesos, pageses i persones interessades a les Xerrades Informatives sobre les retallades a les agroambientals, la incorporació de joves, modernització i les indemnitzacions compensatòries de muntanya:

Divendres 21 d'octubre a les 8 del vespre. Ateneu Bisbalenc. Bisbal de Falset.

Dilluns 24 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre. Sala de l'Ajuntament de Falset.


20/10/16

1. Es comunica als socis de la cooperativa que estiguin interessats en el pla de reestructuració i reconversió de la vinya per la campanya 2016-2017 han de passar per les oficines amb horari d'atenció al públic abans del 31 d'octubre a emplenar les sol·licituds. 

2. L'ajuntament comunica que el diumenge dia 30 d'octubre dins de la programació de la setmana cultural a les 5 de la tarda es realitzarà una classe de la dança del ventre. Totes les persones interessades en participar es poden apuntar a la farmàcia o a l'ajuntament. Hi ha de temps per apuntar-se fins el proper dimarts dia 25 d'octubre. 

3. Ha mort: Ángela Soriano Criado, a l'edat de 97 anys, sala de vetlla: tanatori del Priorat de Falset. L'hora de l'enterrament ja es confirmarà. Ángela Soriano Criado reposi en pau.

4. Es comunica que l'hora de l'enterrament de la senyora Ángela Soriano Criado serà avui dijous a les 5 de la tarda a l'església parroquial Sant Bartomeu del Masroig. 

5. Es comunica a tots els veïns que tinguin una finca a la partida Argatà del terme municipal de Garcia, que el proper dilluns dia 24 d'octubre faran obres al camí. Es demana la màxima precaució.

19/10/16

1. Es comunica que demà dijous, les oficines de l'ajuntament estaran tancades per la tarda. Obriran pel matí de 9 a 1 h.

2. Es comunica que dilluns, dimarts i dimecres vinent, la carretera del Masroig fins a l'empalme de Móra estarà tallada, de les 8 del matí fins les 8 de la tarda, per millores de reforç del ferm de la carretera. Els desviaments provisionals es trobaran degudament senyalitzats i es col.locaran panells informatius.

3.El Casal comunica que demà dijous es farà cine-fòrum,a les 20:30 h. , es projectarà la pel.lícula "La trampa de la Muerte".

17/10/16

1. La parròquia comunica , que demà dimarts és l'últim dia per deixar qualsevol aportació a la botigueta i a la farmàcia, per poder col.laborar amb la tòmbola de Mans Unides, per la Fira de Móra la Nova.

2. La comunitat de regants del pantà dels Guiamets, informa als seus socis que l'horari de reg desde avui dia 17 d'octubre, passa a ser de dilluns a dissabte de 18.00 tarda a 21.00 nit.

13/10/16

1. L'Ajuntament comunica que a partir de demà divendres ja poden passar per les oficines de l'ajuntament a buscar la nova comunicació de crema de rama de tots els pobles del Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta. 

2. El casal comunica que avui dijous es farà cine-fòrum, a les 20:30 h. es projectarà la pel.lícula "La mosca".

10/10/16

1.  Es comunica als socis de la Cooperativa, que es recomana fer un tractament per el repilo amb compostos cúprics, a totes aquelles finques on es noti la presència de la malaltia, tenint en compte que el plaç de seguretat per a poder collir és de 15 dies.

07/10/16

1. Dimecres 12 d'Octubre, no hi haurà recollida d'escombraries. L'orgànic i envasos es recolliran dimarts dia 11 amb el vidre.

2. Dijous dia 13 d'Octubre, a partir de les 8 del matí es recolliran andromines.

06/10/16

1. El casal comunica que avui dijous es farà cine-fòrum, a les 20:30 h. es projectarà la pel.lícula "Los visitantes".

2. L'Associació de dones comunica que l'hora de sortida per anar al teatre a Barcelona el proper diumenge dia 9 d'octubre serà a les 3 de la tarda de la plaça del sindicat.

3. Es comunica a totes les persones interessades en fer classes de tennis taula, que poder passar a apuntar-se per la farmàcia o per l'ajuntament. Les classes es començaran el proper dijous dia 13 d'octubre. 

4. El Servei Comarcal de Català del Priorat del Consell Comarcal del Priorat comunica a totes les persones interessades que es vulguin treure el nivell "C" de català, que les inscripcions estan obertes i que es poden fer de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Per a més informació trucar al telèfon 977831983. 

03/10/16

Es comunica als socis de la cooperativa, que tinguin molles blanques i rofes blanques, ho comuniquin al celler abans del divendres dia 7.

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo