"stylesheet"/>


Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Pregons

PREGONS JUNY 2016

29/06/16

1. El Casal comunica que demà dijous dia 30, es farà Cine fòrum a les 20:30 h., es projectarà la pel.lícula "Harold i Maude".

2. Es comunica que demà dijous les oficines de l'ajuntament estaran tancades pel matí, s'obriran per la tarda de 3 a 7.

3. L'Ajuntament comunica que a partir d'avui regularan el trànsit i l'aparcament els mossos d'esquadra. 

4. Es comunica que a partir del proper dilluns dia 4 de juliol la recollida d'escombraries serà el calendari d'estiu.

28/06/216

Es comunica als socis de la cooperativa, que s'ha de fer el tractament pel cuc per els dos costats a les zones altes, del  dimarts 28 al dijous 30 ,amb producte per a màxima eclosió.

27/06/16

1.Es convoca als socis de la cooperativa, a l'assemblea general ordinària, que tindrà lloc al casal , avui dilluns dia 27 de Juny. A les 9:00 h. en primera convocatòria i a les 19:30 a la segona.

23/06/16

1.Es comunica que avui dijous a les 11h. s'obrirà la piscina municipal.

2. Es comunica als socis de la cooperativa que s'ha de fer el tractament pel cuc pels dos costats, del diumenge 26 al dimarts 28, les zones mitjes del Masroig menys el terme de Marçà, Capçanes, Falset i la Zona alta del Masroig amb producte de màxima eclosió.

3. Es comunica als socis de la Cooperativa que s'ha de fer el tractament pel cuc , per els dos costats als termes de Garcia, Molar , Darmós i les partides de parets, sorts, mas de Baix i de Dalt, de divendres 24 al diumenge 26, amb producte per a màxima eclosió.

4. Es comunica que tots els actes de la Revetlla de Sant Joan, es celeraran al bancal de l'Alegno.


22/06/16

1. Celebració de la revetlla de Sant Joan: a les 7 de la tarda sortida de davant de l'Ajuntament a buscar la flama a Porrera. Al arribar al Masroig, lectura del missatge de Sant Joan 2016, dites, poesies i cançó amb la col·laboració dels nens i nenes del nostre poble. A 2/4 de 9 encesa de la flama per les dues persones més grans, el sr. Joan Blanch i la sra. Antònia Tost. Després es realitzarà el sorteig de la Caixa Agrària per la sortida a Córdoba-Granada. Coca, vins i refrescos per tothom. A continuació, sopar de Sant Joan, ball i focs artificials. Us hi esperem!

2.Es comunica que demà dijous les oficines de l'Ajuntament s'obriran al matí de 9:00 a 13:00 h. Per la tarda estarà tancat.

20/06/16

1. Cáritas comunica que aquesta setmana els aliments es repartiran el dijous dia 23, a l'hora de sempre.

2. Es comunica al veinat de la localitat, que divendres dia 24 no hi haurà recollida d'escombreries. L'orgànica i rebuig es recollirà dijous dia 23 amb paper i cartró.

3. Es comunica als socis de la cooperativa que davant el proper tractament del cuc i la festivitat de Sant Joan, s'aconsella als socis que comprin el producte amb temps.

4. Canya i Gram comunica que qui vulgui col·laborar amb algun escrit pel proper número, pot presentar-lo als llocs habituals per internet o dipositar-lo a la bústia de Canya i Gram, a l'entrada del Casal Flor de Maig. El termini d'acceptació dels escrits serà divendres dia 15 de juliol a la nit.

17/06/16

1. L'Associació de dones del Masroig comunica que el proper dia 2 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda hi haurà el berenar sopar de les sòcies. Seguidament espectacle per a tots els públics. Podeu passar a apuntar-vos el dia 20 de juny de 6 a 7 de la tarda al local de l'associació.

2. L'escola Onze de Setembre convida a tots els veïns de la localitat a la representació teatral de final de curs, a càrrec dels alumnes de l'escola, que tindrà lloc el proper dimarts dia 21 de juny a 2/4 de 8 de la tarda a la sala teatre del Casal Flor de Maig. Us hi esperem a tots!

16/06/16

1. La Societat de Caçadors Sant Bartomeu, convoca a tots els seus Socis a una reunió que tindrà lloc al Casal, el proper divendres dia 17 de juny a les 22:00 hores.

15/06/16

1. El Casal comunica que demà dijous dia 16, es farà Cine fòrum a les 20:30 h., es projectarà la pel.lícula "El virgo de Vicenteta".

13/06/2016

1. Es comunica que el proper dijous dia 17, a les 8 del matí , es passarà a recollir fustes i llenya per la foguera de Sant Joan.

2. Els propers dies 15 i 16 de juny no hi haurà consulta de metge. Trobareu al Dr. Barreyro al CAP de Falset, el dia 15 per la tarda i el 16 pel matí.

10/06/16

Masroig Vi Solidari , comunica que el proper diumenge dia 12 a les 7 de la tarde, a la sala d'actes del casal , es farà una reunió informativa per donar balanç de la fira.

09/06/16

1. L'Esplai les Pinyetes comunica que aquest dissabte dia 11, a les 7 de la tarda al centre de dia de l'ajuntament es realitzarà una reunió informativa amb les famílies interessades en apuntar als nens i nenes a l'esplai.

2. L'Ajuntament comunica a totes les persones que vulguin assistir al sopar de la revetlla de Sant Joan, que poden passar per la farmàcia a apuntar-se fins al 20 de  juny.

3. Es comunica als socis de la cooperativa que es recomana mantenir protegides les vinyes contra el míldiu davant la presència de noves taques.

4. Qui s'hagi trobat un telèfon mòbil que el porti a les oficines de l'ajuntament.

5. Es comunica als socis de la cooperativa que ja poden passar per les oficines a demanar hora per la revisió de la maquinària.

08/06/16

1. El Casal comunica que demà dijous dia 9, es farà Cine fòrum a les 20:30 h., es projectarà la pel.lícula "Un Dios salvaje".

07/06/16

1. Es comunica que demà dimecres hi haurà consulta de metge a partir de les 9 del matí, amb cita prèvia. El dijous no hi haurà consulta, i al divendres començarà a partir de 2/4 d'1.

2. Es comunica a totes les persones interessades en portar el bar de la piscina, que poden passar per l'ajuntament a buscar les bases. El termini per presentar la documentació finalitzarà al dia 16 de juny.

06/06/16

1. Es recorda a les persones que estiguin apuntades a la gimnàstica, que es començarà avui dilluns a les 6 de la tarda al parc de salut.

03/06/16

1. Masroig Vi solidari, comunica a tots els voluntaris que puguin ajudar a montar la fira, que facin cap al bancal de l'alegno avui a les 4 de la tarda i demà dissabte a les 7 del matí.

També comunica que la cercavila del vi solidari , serà a les 10h. del matí amb els grallers de Falset.

02/06/16

1. L'Associació de Dones comunica ,que el dissabte a les 4 de la tarda, es podrà portar el menjar a l'ajuntament.

2.Masroig Vi Solidari, comunica que divendres a les 4 de la tarda, els voluntaris que puguin ajudar a montar la fira, que  facin cap al Bancal de l'Alegno.

01/06/16

1. Masroig Vi Solidari comunica a tota la gent que pugui ajudar a acabar d'etiquetar el vi solidari que facin cap demà dijous a les 7 de la tarda a la cooperativa. 

2. Es comunica que demà dijous la consulta del metge començarà a partir de les 11:30 h.

3. Es recorda a totes les persones que estiguin apuntades per passar la inspecció tècnica de tractors, remolcs i atomitzadores, que es farà demà dijous dia 2 de juny a la plaça del sindicat.

4. Si algú s'ha trobat un gat persa blanc, que ho comuniqui a la farmàcia.

5. El Casal comunica que demà dijous dia 2, es farà Cine fòrum a les 20:30 h., es projectarà la pel.lícula "Un plan sencillo". 

6. Es comunica que demà dijous per la tarda les oficines de l'ajuntament estaran tancades. 


 

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo