"stylesheet"/>


Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Pregons

PREGONS JULIOL 2015

30/07/15

1. L'associació de jubilats i pensionistes recorda als seus associats que dissabte dia 01 d'agost, es cel.lebrarà la tradicional trobada-berenar a les 8 de la tarda. Cal portar la corresponent butlleta d'assistència.

29/07/15

1. Es comunica que el proper divendres dia 31 no hi haurà consulta d'infermeria.

27/07/15

1. Es comunica que avui dilluns de 11:00 a 13:00 h. del matí a les oficines de l'ajuntament hi haurà l'assistent social.

2. Es comunica que qui vulgui col.laborar amb la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", pot anar a les oficines de l'ajuntament a comprar material.

24/07/15

1. Es comunica als socis de la cooperativa que les recomanacions de reg per aquesta setmana del 27 de juliol al 2 d'agost són: Syrah i garnatxa blanca 20 ltrs./cep, merlot 32 ltrs./cep, ull de llebre i macabeu 18 ltrs./cep.

2. Es comunica als socis de la cooperativa que s'ha de fer el tractament pel cuc pels dos costats diumenge dia 26 i dilluns 27 a les zones mitjes i altes del terme del Masroig, Marçà, Capçanes, Falset i zones altes dels Guiamets amb producte per inici d'eclosió (AFFIRM).

22/07/15

1. Es comunica als socis de la cooperativa que s'ha de fer el tractament pel cuc pels dos costats als termes de Garcia, Molar, Darmós, les parts baixes del Masroig i parts baixes dels Guiamets, el dijous 23 i divendres 24 amb producte per a inici d'eclosió (AFFIRM).

21/07/15

1. A mort: Cisco Masdeu Vernet de Cal Genet, a l'edat de 86 anys, el seu cos reposa al tanatori Pellissa la Ribera del polígon de Móra d'Ebre, el seu enterrament será demà a l'esglèsia Parroquial Sant Bartomeu, l'hora de l'enterro ja es confirmarà. El portaran primer a casa i després a l'esglèsia. Cisco Masdeu Vernet en pau descansi.

2. L'Assemblea Nacional Catalana Territorial del Priorat, comunica a tot el veïnat que s'ha iniciat el període d'inscripcions de la campanya Via Lliure a la República Catalana, que s'esdevindrà la propera Diada Nacional de l'11 de Setembre i que culminarà amb una gran manifestació a l'Avinguda Meridiana de Barcelona. L'Assemblea posarà un servei de busos i el preu del viatge és de 14€, el període d'inscripció finalitza el proper 31 de juliol. Totes aquelles persones interessades es poden adreçar als coordinadors locals: Oscar Beltran Rius i Josep Munté Mateu. Ara, més que mai us necessitem a tots!!

20/07/15

1. L'Associació de jubilats i pensionistes, comunica als seus associats, que demà dimarts dia 21 i dijous dia 23 de 7 a 8 de la tarda al local de l'associació es repartiran els tiquets per la trobada berenar que es celebrarà el proper dissabte 1 d'agost.

2. Es comunica als socis de la cooperativa que les recomanacions de reg per aquesta setmana del 20 al 26 de juliol són: Syrah: 36 ltrs/cep, Merlot: 32 ltrs/cep, Ull de llebre: 24 ltrs/cep i Macabeu: 24 ltrs/cep.

17/07/15

1. Es convoca a totes les mares dels nens i nenes entre 3 i 10 anys que estiguin apuntats a l'olla barrejada, a una reunió que tindrà lloc el proper dilluns dia 20 de juliol a les 7 de la tarda a la sala d'actes del casal.

2. Es comunica que no es faci ús de boca de l'aigua del pantà dels Guiamets.

16/07/15

1. Es comunica als socis de la cooperativa que ja es poden penjar les trampes per la mosca de l'olivera. El producte el podeu recollir pel celler nº 2 de mercaderies.

2. Qui s'hagi trobat una cartera amb documentació a dintre que ho porti a les oficines de l'ajuntament.

14/07/15

1. Es comunica als socis de la cooperativa que vulguin encarregar ceps, que poden passar per les oficines a apuntar-se, hi ha de temps fins el proper divendres dia 24.

2. Diumenge 19 de juliol a les piscines municipals hi haurà venta de productes per col-laborar amb la campanya"mulla't per l'esclerosi múltiple" , la Fundació Mulla't vol batre el record de persones que es tiren simultàniament per una causa solidària a la piscina a les 12:00 hores, us animem a participar.

3. Es comunica a totes les persones interessades que vulguin fer pilates, que poden passar a apuntar-se a la carnisseria Nuri fins al dia 24 de juliol.

13/07/15

1. Es comunica als socis de la cooperativa que les recomanacions de reg per aquesta semana del 13 al 19 de juliol, són: syrah 18 ltrs/cep i merlot 24 litres/cep.

08/07/15

1. Es comunica que demà dijous hi haurà consulta d'infermeria i el divendres no passarà consulta.

02/07/15

1. Es recorda que a partir de 2/4 de 12 de la nit no es pot fer soroll pels carrers del poble per  tal de respectar el descans dels veïns.

01/07/15

1. Les persones interessades en participar a l'Olla Barrejada poden apuntar-se a la Botigueta o a l'Ajuntament, hi ha de temps fins dissabte dia 11 de juliol.

2. L'Associació de Dones comunica que el dia 4 de juliol a les 19:00 h. es farà el berenar de les Socies i despres hi haurà espectacle on tot el poble hi està convidat, també comunica que el dia 9 de juliol a les 18:30 hores es farà una demostració de PILATES per la gent que estigui interessada.

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo