"stylesheet"/>


Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Pregons

PREGONS NOVEMBRE 2014

28/11/14

1. El Casal comunica que comencem els Nadals amb l'actuació del grup Playa Ángel, el dia 19 de desembre a les 23:30 h. al casal, l'entrada serà gratuïta, estrena del primer single. Component dels llunàtics i altres.

26/11/14

1. L'ajuntament comunica que demà dijous dia 27 de novembre a la sala telecentre - biblioteca hi haurà conta contes pels nens i nenes del nostre poble. A 2/4 de 6 de la tarda contes per a nens i nenes fins als 6 anys i a les 6 de la tarda contes per a nens i nenes de més de 6 anys.

2. El Departament d'Agricultura convoca als propietaris de les finques afectades per la possible ampliació del reg del pantà dels Guiamets el proper dijous dia 18 de desembre a la sala polivalent La Pedrera de Capçanes, a les 10 del matí per les finques de la zona de Marmellans i Mas d'en Francisco i a les 12 del matí per les finques de la zona de Mas d'en Fornós.

3. Es comunica que demà dijous hi haurà consulta d'infermeria a partir de les 9 del matí, i divendres no hi haurà ni consulta d'infermeria ni de metge, podreu trobar al Dr. Cabré per la tarda al CAP de Falset.

4. L'AMPA del Masroig informa a tots els veïns de la localitat, que el proper dimarts dia 2 de desembre, tant al matí com a la tarda, i el dissabte dia 6 pel matí, a la plaça de la vila, hi haurà una parada on podreu mirar i comprar tota classe d'articles de Nadal, i també flors. Us hi esperem.

25/11/14

1. El casal organitza un sopar de cap d'any. Les persones interessades es poden apuntar al casal fins al dia 6 de desembre, les places són limitades. De menú hi haurà: aperitius variats, de 1er. plat carpaccio de bacallà amb parmesà, el 2on. plat a escollir entre: confit d'ànec a la crema del Casal, o entrecot a la crema de bolet. De postres hi haurà: copa gelada, turrons, polvorons i raïm. Begudes: aigua, gaseosa, cava, vi rosat, blanc i negre, cafès i xupitos. El preu és de 45 € per persona.

19/11/14

1. L'Assemblea Nacional Catalana Territorial del Priorat, convida a tots els veïns del poble a la presentació de la pel.lícula "L'ENDEMÀ", el proper divendres dia 21 de novembre a les 7 de la tarda al teatre de l'artesana de Falset. Seguidament es realitzarà un col.loqui amb la directora Isona Passola. Entrada lliure.

14/11/14

1. L'horari de consulta d'infermeria per la setmana del 17 al 21 de novembre: dilluns, dimecres i divendres: a partir de les 9:00 h. i dimarts i dijous no hi haurà consulta.

2. L'horari de consulta de metge per la setmana del 17 al 21 de novembre: dilluns, dimarts, dijous i divendres a partir de les 11:30 h. del matí, i al dimecres a partir de les 9:00 h.

3. Es comunica als socis de la cooperativa que el proper diumenge dia 16 no es podran fer olives.

4. L'Ajuntament recorda que des del passat dimecres per la nit, que ja es pot fer ús de boca de l'aigua del poble.

13/11/14

1. El Casal organitza pel dia 24 de desembre un sopar de "vigilia de Nadal", les persones interessades es poden apuntar al Casal fins al dia 5 de desembre. Hi haurà: aperitius variats, 1er. plat, 2on. plat, postre, turrons, polvorons, cava, vi i cafè. El preu és de 30 € per persona.

12/11/14

1. L'ajuntament comunica que per averia del clorador de l'aigua es recomana no fer ús de boca de l'aigua fins a la nit.

11/11/14

1. L'ajuntament comunica que per una averia al clorador de l'aigua, durant el dia d'avui no es recomana utilitzar aigua per ús de boca, ja que està fort de clor.

10/11/14

1. Es comunica que avui dilluns la consulta d'infermeria començarà a partir de 2/4 d'1, demà dimarts a partir de les 12 i dijous a partir de les 9.

2. Es comunica que el proper dimecres dia 12 de novembre no hi haurà consulta de metge, podreu trobar al Dr. Cabré per la tarda al CAP de Falset.

06/11/14

1. L'Associació de jubilats recorda que es continuarà venent loteria de Nadal i apuntar pel Prenadal de Osca, els dissabtes dies 8 i 15 de novembre de 6 a 7 de la tarda al local de l'associació.

2. El Casal Flor de Maig fa saber que el dia 24 de desembre a les 5 de la tarda es farà cagar el tió. Totes les persones que vulguin apuntar-se o demanar informació, ho poden fer al mateix Casal abans de l'11 de desembre. Per aquesta raó, el dissabte dia 6 de desembre a les 12 del migdia s'anirà a buscar el cagatió al bosc. El dilluns 8 de desembre a 2/4 de sis de la tarda es farà un taller de manualitats per guarnir l'arbre de nadal.

05/11/14

1. L'Assemblea Nacional Catalana del Priorat i el Casal Carrasclet us convoquen per demà dijous a l'Acte Festiu de final de campanya pel Si-SI a la plaça de la Quartera de Falset a 2/4 de 8 de la tarda. Us hi esperem a tots i a totes!

2. Es comunica als socis de la cooperativa que fins el 28 de novembre es pot passar per les oficines a apuntar les patates de sembrar.

04/11/14

1. Es comunica que demà dimecres dia 5 de novembre no hi haurà consulta de metge, podreu trobar al Dr. Cabré per la tarda al CAP de Falset, i dijous dia 6 de novembre tampoc hi haurà consulta de metge, si necessiteu quelcom podeu trucar al CAP de Falset.

03/11/14

1. Es comunica que demà i passat demà la carretera de la Figuera al Molar estarà tallada per obres de les 8 del matí fins les 8 de la tarda. I el proper dijous dia 6 de novembre estarà tallada la carretera del Molar al Lloar. Hi hauran desviaments provisionals.

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo