"stylesheet"/>


Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Pregons

PREGONS MAIG 2014

29/05/14

1. Masroig Vi Solidari comunica que tothom que es vulgui apuntar al sopar solidari, que pot passar per la Farmacia o la Botigueta a treure el ticket. El preu es de 10€ els adults i 5€ els infantils. Hi ha de temps fins el proper dimecres 4 de juny.

També comunica que si hi ha persones que vulguin ajudar per preparar i servir el sopar solidari poden apuntar-se a la Farmacia i la Botigueta.

28/05/14

1. Es comunica als socis de la cooperativa que qui no hagi fet un tractament contra el mildiu els ultims 15 dies es recomana fer-ne un amb producte sistèmic o penetrant. Vigilar la cendrosa.

2. L'Associació de jubilats comunica als seus socis que es cel-lebrara el 5 de juliol la trobada de la gent gran del Priorat a Ulldemolins. Els interessats poden apuntar-se els dissabtes al local de l'Associació o a qualsevol membre de la junta. Preu 16 €. Hi ha de temps per apuntar-se fins al 14 de juny.

27/05/14

1. L'ajuntament comunica que demà dimecres dia 28 de maig a la sala telecentre - biblioteca hi haurà conta contes pels nens i nenes del nostre poble. A 2/4 de 6 de la tarda contes per a nens i nenes fins als 6 anys i a les 6 contes per a nens i nenes de més de 6 anys.

2. Es comunica al veïnat que està prohibit llençar el sobrant de les bótes d'ensulfatar al punt de subministrament d'aigua per les bótes ensulfatadores.

3. Dimecres 28 de maig passaran a mirar els comptadors de la llum.

26/05/14

1. L'Organització de la fira del Vi Solidari demana la col-laboració de les persones que vulguin preparar tota classe de menjar dolç i salat per vendre el dia de la fira, dissabte 7 de juny. Les persones interessades poden apuntar-se a la carnisseria de la Nuri el més aviat possible, gràcies per la vostra col-laboració.

23/05/14

1. Masroig Vi Solidari comunica que les persones interessades en ajudar a etiquetar el Vi Solidari vagin el diumenge 25 de maig a les 9:00 h. a la Cooperativa.

22/05/14

1. L'Escola Onze de Setembre informa als veïns de la localitat, que avui dijous a 2/4 de 4 de la tarda per ràdio Falset s'emetrà el programa la ràdio a l'escola, en el que hi participen tots els nens i nenes de la nostra escola, amb el tema "som el que mengem". Aquest programa també es tornarà a emetre el proper dissabte dia 24 a les 3 de la tarda. Desitgem que us agradi.

2. Dissabte 24 a les 23:30 h. concert del cantautor Roger Valls (ha treballat amb "Els Pets" ) al bar del Casal. Entrada lliure.

19/05/14

1. Es comunica als socis de la Cooperativa que fins a nova ordre la venda de mercaderies serà de 7:00 h. a 7:15 h.

16/05/14

1. Es comunica que el proper dilluns dia 19 de maig no hi haurà consulta d'infermeria.

2. Es comunica als socis de la cooperativa que s'ha de fer un tractament pel mildiu amb productes sistèmic o penetrant, es pot fer juntament amb el de la cendrosa.

15/05/14

1. Divendres 16 de maig es passarà l'ITV de maquinària agrícola a la plaça del sindicat.

2. Masroig Vi Solidari comunica que la 4ª edició del "Vi Solidari" es cel-lebrarà el 7 de juny. També convoca a totes les persones i entitats que vulguin col-laborar a preparar la festa, a una reunió que tindrà lloc el proper diumenge a les 19:00 hores a la sala d'actes del casal.

14/05/14

1. Es comunica que demà dijous el telecentre - biblioteca estarà tancat, i tampoc es farà el taller de memòria.

13/05/14

1. L'Associació de dones organitza pel dia 18 de maig una caminada "un tomb per les ermites de Falset" ,es sortirà a les 8:00 hores de la plaça de la Cooperativa, les persones interessades poden apuntar-se a la carnisseria de la Nuri. Cal portar esmorçar, aigua, gorra i calçat adequat per caminar.

07/05/14

1. Es comunica que avui dimecres dia 7 i el proper divendres dia 9 de maig no hi haurà consulta d'infermeria. La consulta es farà demà dijous a partir de les 11:30 h. 

06/05/14

1. L'AMPA de l'Escola del Masroig, comunica a totes aquelles persones interessades en col.laborar en la campanya "Posa't la gorra 2014", a favor dels nens amb càncer", que poden passar per la farmàcia o a qualsevol membre de l'associació a apuntar i pagar les gorres que vulguin, hi ha de temps fins el proper 15 de maig. El preu de la gorra és de 18,00 € i inclou una entrada al port aventura pel dia 1 de juny. Esperem la vostra col.laboració. La causa s'ho mereix.

02/05/14

1. Les persones interessades en fer la declaració de la renda poden passar per les oficines de la Cooperativa a apuntar-se. Hi ha de temps fins al 9 de maig.

2. Les persones interessades en demanar l'ajud del gasoil agrícola poden passar per les oficines de la Cooperativa a apuntar-se. Hi ha de temps fins al 9 de maig i cal portar el DNI, les matricules i les factures del 2013.

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo