"stylesheet"/>


Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Notícies

31 de desembre de 2011

Més de 70 nens i nenes assisteixen al Parc Infantil de Nadal 2011

Per primer cop al nostre poble l'Ajuntament ha organitzat un Parc Infantil de Nadal amb la col·laboració de pares i mares voluntaris.

Durant les tardes del 29 i 30 de desembre, un total de més de setanta nens i nenes han participat en els diversos tallers i jocs del Parc.

Hi ha hagut tallers per a tots els gustos, des de manualitats amb temàtica nadalenca, com el taller de decoració de l'arbre de Nadal, el mòbil de pinyes o el tronc de Nadal, a tallers de cuina, sals de colors, braçalets o maquillatge. Els nens també han pogut gaudir de jocs com el ping-pong, els dards, les bitllets i altres jocs de sobretaula, així com de contes i fulls per pintar. 

Per acabar-ho d'arrodonir, tots dos dies s'ha ofert berenar, coca i xocolata i els dolços que els nens mateixos han elaborat al taller de cuina.

Gràcies a tots i totes els que han fet possible aquesta experiència tan satisfactòria i a tots els que hi han participat.

Fins l'any que ve! 

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo