"stylesheet"/>


Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Notícies

La revista Grandes Espacios proposa l'itinerari a peu del Masroig-Bellmunt-El Molar

La revista de natura número u d’Espanya, de l’editorial Desnivel, dedica quatre pàgines als camins del vi del Priorat en la seva secció d’escapades del seu número del mes de maig.

“La comarca del Priorat, en el interior de la Costa Daurada, se ha hecho un nombre dentro y fuera de nuestras fronteras gracias a sus vinos. El cultivo de la vid y la elaboración del vino han modelado el paisaje de la comarca y el carácter de sus vecinos, que trabajan ahora con la misma constancia para que la Unesco declare este territorio Patrimonio de la Humanidad. Un territorio que cuenta con una red de senderos que invitan a sumergirse en una naturaleza dominada por el trabajo.”

Amb aquesta introducció comença l’article que parla del gran canvi que ha fet la comarca en els darrers temps i del senderisme com a pol d’atracció del turisme, amb la recuperació dels camins històrics i la creació de la xarxa de camins de la comarca per part del Consell Comarcal del Priorat.

Al mateix temps proposa una ruta de senderisme per escapar-se un cap de setmana al Priorat. L’itinerari, que forma part dels anomenats “Camins del vi”, es publicita sota el títol de “Camins de miners i pagesos” ja que transcorre per les poblacions del Masroig, Bellmunt i el Molar, terra vinícola i minera alhora i recomana la visita al Celler el Masroig i el jaciment del Puig Roig.

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo