"stylesheet"/>


Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Notícies

El Masroig aplega els pobles del Priorat als Focs de Sant Joan

Després de molts anys, el Masroig va tornar a organitzar el repartiment de la Flama del Canigó als pobles del Priorat. La Flama va arribar al Masroig  de la mà d'una colla de corredors que van anar fent relleus des de la cruïlla de la carreterra local amb la N-420. El darrer relleu va ser encapçalat per la Pubilla i l'Hereu 2013, l'Eva i el Roger.

Una munió de gent va omplir el camp de futbol on s'hi van aplegar una tretzena de pobles de la comarca: Torroja, la Torre de Fontaubella, Belmunt, Pradell, Gratallops, la Vilella Alta, la Vilella Baixa, el Molar, els Guiamets, Porrera, Marçà, Falset i Capçanes.

La colla castellera Xiquets de Cambrils va oferir una actuació castellera mentre es repartia la Flama als pobles. Tot seguit, els nens del poble van recitar uns versos de Sisa sobre la festa de Sant Joan, es va dur a terme el tradicional sorteig de la Caixa Agrària i es va oferir berenar als assistents. Per cloure l'acte, van poder gaudir d'un Castell de focs.

A continuació va tenir lloc el sopar a l'aire lliure, havaneres i música per ballar.

   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 
© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo