Logo El Masroig

El Masroig

Priorat


Ets a: Portada > Altres serveis > Cadastre


Cadastre

 • Cadastre

  El Cadastre és un ens on estan registrades totes les dades dels terrenys rústics i dels solars urbans de tota Espanya. De cada un d'aquests terrenys o solars, es crea una fitxa cadastral on hi podeu trobar les dades com la superfície, tipus de cultius, plantes de l'edifici, referència cadastral i els plànols corresponents.

  És important que tingueu les dades correctes ja que s'utilitzen per calcular el valor cadastral. Aquest valor cadastral és el que es fa servir més tard per calcular l'Impost de Béns Immobles de Rústica o d'Urbana.

  • Oficina Virtual del Cadastre

   Per tal de facilitar als contribuents un accés més fàcil, directe i ràpid, la direcció General del Cadastro posa a la seva disposició l'Oficina Virtual del Cadastre, que no és res més que un portal obert al qual es pot accedir des de qualsevol punt d'accès a Internet. Hi ha dues maneres d'obtenir dades:

   - Si fem la consulta lliure, obtindrem les dades NO protegides a les quals hi pot accedir tothom.

   - Si el que volem és obtenir un certificat amb dades protegides, ho haurem de fer mitjançant un certificat electrònic. Aquest certificat s'ha d'obtenir prèviament sol·licitant-lo a la Fàbrica de Moneda i Timbre.

   Si voleu accedir a l'oficina virtual del Cadastre, Cliqueu aquí

   Si voleu accedir a la pàgina de la Dirección General del Cadastro, Cliqueu aquí© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo