Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Agenda

Festa del Vi Novell 2013

       El Celler el Masroig celebrarà el proper diumenge 17 de novembre la festa del Vi Novell, durant la qual es podrà degustar el primer vi de la collita de 2013, un cupatge de garnatxa i samsó, les dues varietats autòctones de la DO Montsant. L’acte tindrà lloc al celler, a El Masroig, a partir de les 11.30h, i el conduirà el periodista de Catalunya Ràdio i director de L’oracle, Xavier Graset.

Programa

- Presentació de la novel·la “Malanyet” de l’escriptor Pere Audí
- Exhibició de microcotxes amb el Clàssic Motor Club del Baiges
- Exposició de pintura de Pepa Pastrana als antics trulls de 1917 “Sensacions pictòriques i vinícoles”
- Aperitiu, música en directe i molt més!

Amb la celebració de la festa del Vi Novell, el Celler el Masroig ha aconseguit posar en valor i recuperar una tradició catalana que s’havia anat perdent en els últims anys. L’esdeveniment s’ha convertit en un acte de referència en el calendari de tardor al Priorat, i cada any sorprèn els assistents perquè es descobreix la nova imatge del vi, sempre relacionada amb la dita “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi”.

El Vi Novell del Masroig és considerat un vi bandarra i popular, amic de la gresca i de la tradició, que transmet també l’esperit d’innovació constant del celler, com es demostra amb la creativitat que cada any incorpora el disseny de l’etiqueta. La de 2013 relaciona els conceptes de tradició i cultura amb la matança del porc, però fa un pas més enllà posant en valor l’acte de compra a les carnisseries. L’etiqueta recorda els papers que tradicionalment han emprat els xarcuters per embolicar el seu producte. L’essència del Vi Novell, a banda del vi excel·lent i de l’etiqueta innovadora, està en la seva aproximació a la vida quotidiana de les persones que compren a la parada del mercat o la botiga de queviures de tota la vida. L’etiqueta del Vi Novell 2013 vol recordar al consumidor que amb la seva compra aposta per productes de proximitat i qualitat, darrere dels quals hi ha una vocació i una història d’esforç, treball i feina ben fetes, com és el cas de Xarcuteries Margarit, l’establiment amb el qual s’ha col·laborat aquest any per a la presentació de la nova anyada.
 
+info:

Celler el Masroig
Tel.: 977 825 026
visites@cellermasroig.com
www.cellermasroig.com
www.facebook.com/cellermasroig
Twitter: @CellerMasroig

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo