Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Agenda

Exposició fotogràfica "Escoles d'altres mons"

1,2,6, 8 i 9 de desembre

Sala d'actes del Casal Flor de Maig

De 18:30 a 19:30 h

Cinquanta fotografies en blanc i negre que mostren la realiat de l'educació a més de 30 països del món. Es tracta d'una exposició producte d'un treball realitzat pels cinc continents durant aquests últims cinc anys.

La mirada d'un nen et parla de les seves alegries i tristeses, de les seves urgències i necessitats. Kim Manresa sap mirar i trobar aquell moment quasi miraculós de les mirades dels nens a les escoles, en diversos països, amb les seves identitats culturals pròpies.

No obstant, és en aquesta gran diversitat on la mirada dels nens és similar a la llum i l'esperança que desitgen de la societat i les vides que comparteixen i criden la consciència de la humanitat.

En Kim ens apropa, a través de la lent de la seva càmera, a l'emoció de trobar-nos amb el somriure i la mirada d'un nen a la seva escola i compartir la seva llum. 

És un testimoni que ens apropa a les realitats que vénen marcades pel segell de la deixadesa indolent en que es troben sotmesos la immensa majoria dels pobles del planeta que encara avui pateixen greus problemes d'analfabetisme.

© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo