Logo El Masroig

El Masroig

Priorat
Agenda

Tast en ruta al Masroig

Els vins i el patrimoni històric i cultural del Masroig es donen cita en un tast el proper 20 d’agost
El proper dimecres 20 d’agost (18:30h) descobreix el patrimoni vitivinícola, històric i cultural del Masroig amb un Tast en Ruta per aquesta població de la comarca del Priorat. Aquesta proposta enoturística planteja un recorregut guiat per diverses localitzacions d’especial interès del municipi mentre es tasta i es gaudeix de vins d’elaboradors locals, vins de la Denominació d’Origen Montsant.
El recorregut històric i cultural farà parada en espais emblemàtics de la població, com l’Ermita de la Mare de Déu de les Pinyeres, els antics rentadors, l’Església de Sant Bartomeu o el Celler Cooperatiu, entre d’altres. En cada una d’aquestes parades, Jesús del Río, doctor en Antropologia Cultural, donarà a conèixer detalls del passat i d’alguns personatges que han escrit la història del Masroig.
Alhora, l’enòleg d’Orto Vins, Joan Asens, dirigirà els tasts de vi a cada una de les parades, tasts que acostaran als assistents els trets més característics de les vinyes, els sòls i el clima del Masroig, i com aquests factors es fan palesos en els vins que elaboren els cellers locals. Els vins que es tastaran seran:
-             Castell de les Pinyeres (Celler el Masroig)
-             Mas.Roig (Celler el Masroig)
-             De Calpino (Mas de l’Abundància)
-             Mas de l’Abundància (Mas de l’Abundància)
-             Les Comes d’Orto (Orto Vins)
-             Jaspi Maragda (Coca i Fitó)
-             Blau (Cellers Can Blau)
Per participar en l’activitat enoturística Tast en Ruta pel Masroig, que organitzen conjuntament la DO Montsant i l’Ajuntament del Masroig, és imprescindible inscriure’s prèviament al correu electrònic info.ajmasroig@altanet.org, indicant nom, telèfon mòbil de contacte i nombre de places a reservar (Les places per assistir a aquesta activitat són limitades). El preu de l’activitat, que es clourà amb un pica-pica, és de 10€, que s’abonaran el mateix dia de l’activitat a l’inici d’aquesta. El punt de partida és l’Ermita de les Pinyeres.
El Tast en Ruta pel Masroig és el segon tast que marida els vins d’un municipi de la DO Montsant amb el seu patrimoni. El primer va tenir lloc a Falset, el passat 21 de juny. Tots dos formen part d’un cicle de tastos que recorreran els pobles de l’àmbit de la DO i que posaran en valor els seus vins i la riquesa històrica i cultural del territori.
© Ajuntament del Masroig, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo